Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal!

Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal!

Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal!

 

A Magyar Franchise Szövetség hagyományos éves díjkiosztó gáláján a SMART Ingatlan Franchise Hálózat pécsi partnere, Papp Dániel vehette át az „Év fiatal sikeres Franchise átvevője” díjat.
A tavalyi „Legdinamikusabban fejlődő hálózati” díj után, az idei elismerés újabb megerősítést jelent az egyik legfiatalabb és leginnovatívabb ingatlanközvetítő hálózatnak. Az országos terjeszkedésben fontos mérföldkő, hogy idén a hálózat első és azóta is folyamatosan bővülő vidéki partnerét díjazták.

Budapest után a vidéki ingatlanpiac is magasabb fokozatba kapcsolt. 2018 elejétől a megyeszékhelyek és nagyobb gazdasági központok, egyetemvárosok élénk forgalommal és emelkedő árakkal indultak. Ezt a fejlődést és dinamikát használta ki Papp Dániel franchise partner, aki pécsi irodáival a lehető leghatékonyabban kamatoztatta az elmúlt évek változásait. Fiatalos lendületét és impozáns gazdasági mutatóit ismerte el a mostani díjjal a Franchise Szövetség.

Dániel négy éve az országban elsőként nyitott vidéken SMART Ingatlan irodát, ezzel elindítva a hálózatot az országos terjeszkedés útján. Azóta sikeresen bővítette déli bázisát és ezek mellett már Budapesten is bebizonyította, hogy szaktudása és csapatépítő tevékenysége lokációtól függetlenül fejlődést tud eredményezni. A tavalyi évben a vidéki irodáiban 20% feletti növekedést tudott elérni tranzakciószámban. A forgalom tekintetében ennél is erősebb mutatóval rendelkezik, megduplázta forgalmát, amely az ingatlanpiaci trendek mellett is kiváló eredménynek számít. Az idei év tervei szerint a növekedés fenntartásán túl újabb iroda nyitásával is szeretné erősíteni jelenlétét a hazai ingatlanpiacon, valamint a SMART Ingatlan hálózatában.

Papp Dániel és Gogolák Edina (franchise vezető)

A dinamikus fejlődés jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a SMART Ingatlan hálózat a már sikeres partnerek további támogatására, több irodával rendelkező piaci résztvevővé válására. A tőzsdén jegyzett, nemzetközi cégcsoport szilárd hátteret biztosít, hogy a partnerek a mindennapi működésre koncentrálhassanak. A közös gondolkodás, az egyedi karrierlehetőségek és az önmegvalósítás, agilis partneri hozzáállással kiegészülve kiaknázhatóvá teszik az ingatlanpiac adta lehetőségeket. Ahogy a díj is példázza a SMART Ingatlan hálózat büszkén képviseli és támogatja partnereit az eredményességhez vezető úton. Országszerte közel 40 iroda, 245 értékesítő és irodavezető csatlakozott már a SMART Ingatlan franchise hálózatához.

Nyiss a sikerre és ismerd meg Te is a SMART Ingatlan franchise lehetőségeit!

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu