Nyíregyházát is meghódítja a Bubbles

Nyíregyházát is meghódítja a Bubbles

Nyíregyházát is meghódítja a Bubbles

 

Nyíregyházán nyitja meg legújabb egységét a Bubbles design mosoda hálózat. Az új egység franchise partner üzemeltetésében fog működni, minthogy (pár kivételtől eltekintve) minden más vidéki mosodájuk is. 

A Bubbles mosoda hálózat ezzel együtt már 35 egységet számlál országszerte. A hálózat jelenleg elsősorban Budapestre koncentrálódik, a Bubbles mosodák közel 2/3 része a fővárosban található. Az országos lefedettség a következő cél, és ehhez – azaz vidéki városokban való mosoda nyitáshoz további franchise partnerek jelentkezését várják.

A Bubbles mosoda élmény is egyben

Az üzletben található legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezhető  a heti mosás és szárítás. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

Amíg a gépek a mosást és szárítást végzik, addig a betérők kellemes környezetben kapcsolódhatnak ki, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel, hiszen vezeték nélküli internet kapcsolatot biztosítanak az üzletben. Az új design mosoda azokat is várja, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.”

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. A hálózat elsődleges célja, hogy eljusson a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokba, de lehetőséget lát a tíz – tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat tervei szerint 20-25 Franchise Partner bevonásával 50 mosodai egységet szeretne nyitni vidéki városokban.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu