Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

A High-Care Centerek és Stúdiók híresek a tavaszi és az őszi nyílt napjukról, amikor a látogatók mindig felfedezhetnek valami újdonságot, amivel felkészülhetnek az aktuális évszakra. Ezen a napon olyan kezeléseket ajánlanak, amellyel megóvhatják bőrük rugalmasságát, feszességét, vagy éppen megszabadulhatnak a felesleges kilóktól, netán a narancsbőrtől.

A szalonok október 12-én az alábbi kedvezményes csomagokkal várják a látogatókat:

– PURE PLATINUM EXTRÉM GYÖNGYÖK
– NÖVÉNYI ŐSSEJT – bőrfiatalító – SZÉRUM
– Otthonápoló csomag ajánlatok

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu