Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

Október 12-én nyílt napot tartanak a High-Care szépségszalonok

A High-Care Centerek és Stúdiók híresek a tavaszi és az őszi nyílt napjukról, amikor a látogatók mindig felfedezhetnek valami újdonságot, amivel felkészülhetnek az aktuális évszakra. Ezen a napon olyan kezeléseket ajánlanak, amellyel megóvhatják bőrük rugalmasságát, feszességét, vagy éppen megszabadulhatnak a felesleges kilóktól, netán a narancsbőrtől.

A szalonok október 12-én az alábbi kedvezményes csomagokkal várják a látogatókat:

– PURE PLATINUM EXTRÉM GYÖNGYÖK
– NÖVÉNYI ŐSSEJT – bőrfiatalító – SZÉRUM
– Otthonápoló csomag ajánlatok

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu