Olimpiai kampányt indít a COOP

Olimpiai kampányt indít a COOP

Olimpiai kampányt indít a COOP

 

A COOP az athéni, a pekingi és a londoni olimpia után immár 4. alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát – “Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” címmel. 

A COOP üzletlánc 1996 óta támogatja a Magyar Olimpiai Csapatot, 2013 márciusától gyémánt fokozatú támogatóként, valamint kiemelt szponzora a férfi vízilabda-válogatottnak és a női, illetve a férfi kézilabda-válogatottnak. Az üzletlánc társadalmi felelősségvállalásának keretében az anyagi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet a sport, az olimpiai eszme, az olimpikonok népszerűsítésére, a közösségi tudat erősítésére.
Az olimpia ötkarikás játékok évében, május 6. és július 1. között a COOP immár 4. alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát – “Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” címmel, melynek keretében több mint 2600 üzletben gyűjti a buzdító jó kívánságokat az olimpiai játékokra utazó sportolók számára.
Az olimpiai szurkolói mozgalom során az ország 130 helyszínén a COOP vásárlókat megszólítva aktív és az elmúlt évtizedek olimpikonjai segítenek majd a biztató üzenetek összegyűjtésében, hiszen Ők valóban tudják milyen erőt ad az otthoniak szeretete, bátorítása. Az olimpiai ráhangolódást szolgáló eseménysorozattal a COOP Üzletlánc célja, hogy a családok, a gyermekek, az utánpótlás korú sportolók személyesen is találkozhassanak példaképeikkel.
Elindul a COOP Kabalacsapat játéka is. A Kabala játékot országos, intenzív médiakampány kíséri, hogy mindenkihez eljusson ennek a különleges mozgalomnak a híre. A játékhoz csatlakozott Kammerer Zoltán és Jakabos Zsuzsanna, így ők lettek a COOP Kabalacsapat reklámkampányának arcai.
A kampány első szakasza a játékra történő jelentkezés ideje alatt, május-június hónapban tart, míg a második az olimpiai felkészülés utolsó időszakában, júliusban. A harmadik szakasz az olimpia ideje alatt zajlik majd, amellyel le is zárul a kampány. 30 televíziós csatornán és több száz, nagy látogatottságú online felületen futnak majd a COOP Kabalacsapat hirdetései.

marketinginfo.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu