Óriás kakaós csigával fogad a Fornetti index oldala

Óriás kakaós csigával fogad a Fornetti index oldala

Óriás kakaós csigával fogad a Fornetti index oldala

Megújult és megszépült a Fornetti weboldala. Elegáns és modern design, mosollyal teli és lendületes hangulat jellemzi.
A Fornetti weboldala teljes átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Tartalomban eddig is nagyon erős volt, de most új, modern köntösbe is öltözött. Ez a váltás valószínűleg része annak a tavaly megkezdett és idén tavasszal összegzett márka-imázs kutatásnak, amely során a Fornetti megpróbálta felmérni, milyen is az ideális pékség.
Fogyasztói szemmel egy pékségnek a következő funkciók birtokában kell lennie: esztétikus termékkihelyezés; frissesség; változatos ízek; megvilágítás; tisztaság; igényes design elemek; szezonális ajánlatok, akciók; állandó minőség; gyors kiszolgálás.
„Piacvezető pékáru forgalmazóként és franchise átadóként a Fornetti Kft. elkötelezte magát a fogyasztói igényeknek való maximális megfelelés mellett. A fent felsoroltakat végigtekintve és átgondolva jutott a menedzsment arra a döntésre, hogy jelentős anyagi tehervállalás ellenére is végrehajtja a designváltást, hiszen ez egy olyan befektetés, mely ebben a kiélezett piaci versenyszituációban, a vevői lojalitás és piacépítés szempontjából a biztos és hosszú távú siker kulcsa a Fornetti család kezében.” – olvasható a megújult weboldalon.
A weboldal tekintetében a legutolsó design-váltás 2006-ra nyúlik vissza. Ez derül ki, ha böngésszük a Cégtörténet menüpontot. Nyolc év igazán hosszú idő a webes technikák fejlődése tekintetében. A Fornetti új weboldalán magával ragadó design-t, a mai kornak megfelelő programozási eljárásokat, és pozitív hangulatú képeket alkalmaz.
ViFe
Forrás: fornetti.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu