Országos franchise felkészítő a High-Care-nél

Országos franchise felkészítő a High-Care-nél

Országos franchise felkészítő a High-Care-nél

A High-Care idei őszi felkészítőjét Budapesten, az Aquincum Hotelben tartotta, ahol a franchise szalonok tulajdonosai és dolgozói Dr. Rudolf Weyergans-t, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét, valamint Lavotha Ildikót, a High-Care Cosmetics cégvezetőjét hallgathatták meg.
Első előadóként Dr. Rudolf Weyergans, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét hallgathatták meg. Előadásában beszélt a Weyergans cég filozófiáját életre keltő Weyergans Cosmetics – Weyergans Fitness és Weyergans Medical vonalról, továbbá a kezelési eljárások terén végzett legújabb kutatásokról, fejlesztésekről, a legújabb termék újdonságokról, a cég jövőbeni elképzeléseiről. Hangsúlyozta, hogy a High-Care nem csak egy „A-Z”-ig kozmetika, hanem a legmagasabb szintű kozmetika, maga a „High-Care”, – magas szintű gondoskodás. Örömmel tolmácsolta, hogy a Weyergans High-Care cég kétszer nyerte el az „Innováció a szépségiparban” díjat. Elmondta, hogy nemcsak kezelési koncepciót, hanem üzleti koncepciót (business koncepciót) is kínál partnereinek.
Kitért arra is, hogy a cellulit kezelés kapcsán a mai napig nagyon nehezen oldható meg, és található olyan módszer, mely 25 BMI feletti értékkel rendelkező vendégek kezelésére hatékony megoldást kínálna. Ennek kapcsán ismertetett egy egyedülálló módszert, amely a szervezet anyagcsere szabályozását állítja át a normál szintre.  Ez a módszer egy több hétig tartó kúrát foglal magába, mely az első két napi jóllakottság érzet után követeli meg a célirányos diétát étrend-kiegészítőkkel kombinálva.
A felkészítő második részében Lavotha Ildikó, a High-Care Cosmetics cégvezetője az őszi időszak további eseményeiről tartott tájékoztatót, többek között az október 18-i országos nyílt nap kapcsán ajánlott kezelésekről.
A felkészítő jó hangulatban zajlott, a hasznos és új információk hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a High-Care szalonokba betérő vendégek továbbra is megkapják a legmagasabb minőségű szolgáltatást.
Forrás: High-Care sajtóközelmény

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu