Országosan keresi franchise partnereit a Herbária

Országosan keresi franchise partnereit a Herbária

Országosan keresi franchise partnereit a Herbária

 

A társaság országszerte több, mint 100 Herbária szaküzleten keresztül juttatja el termékeit közvetlenül a fogyasztókhoz. Tizenkilenc szaküzlet Budapesten, 82 pedig vidéki nagyvárosokban működik. A TESCO bevásárlóközpontokban 33 szaküzlet található, melyek száma folyamatosan bővül.

Továbbá szaküzleteink működnek még országszerte a SPAR-, Auchan-, hipermarketekben és az ECE Befektető Csoport által létrehozott Árkád Bevásárlóközpontban. Szaküzleteink vásárlás szempontjából a bevásárlóközpontokban a pénztárakkal szemben, illetve a nagyobb városok frekventált pontjain helyezkednek el. A franchise üzlethálózat lefedi az ország egész területét.

A kereskedelmi politika figyelembe veszi a szervezet céljait, keretet ad az értékesítési és minőség célok kitűzéséhez, rendszeres átvizsgálásához, elkötelezettséget fogalmaz meg a folyamatos tökéletesítés iránt úgy, hogy átvizsgálása rendszeresen megtörténik a folyamatos alkalmasság, értékesíthetőség, teljes piaci lefedettség biztosítása érdekében.

Franchise üzleteink külső megjelenésében, illetve üzlet profilban teljes egészében megfelel a HERBÁRIA standard-nak. A HERBÁRIA Zrt. bútorzat a bemutató vitrinnel, a pulttal, cégtáblával, megállító táblával együtt a tartalom és a forma összhangjára törekszik. A franchise partnerek azonos jogokkal és kötelezettségekkel rendelkeznek. Minden előnyét élvezik a társaság teljes reklám és marketing tevékenységének.

A hálózat elsősorban az alábbi városokban várja jövőbeni franchise partnerük jelentkezését: 

  • Budapesti boltok (Csepel-Tesco; Pólus Center; Vámház körút; Rózsadomb Center)
  • Győr (Tesco; Árkád)
  • Pécs (Tesco; Árkád)
  • Szeged (Árkád; Auchan)
  • Veszprém (Interspar; Balaton Pláza)
  • Dunaújváros (Tesco)

További információkról és lehetőségekről érdeklődjön a képen látható elérhetőségek egyikén.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu