Őszköszöntő akció a J.PRESS üzletekben

Őszköszöntő akció a J.PRESS üzletekben

Őszköszöntő akció a J.PRESS üzletekben

 

Az ősz beköszöntével újból termékeket kínál a J.PRESS akciós áron! Az őszi ruhatár elengedhetetlen darabja a térdzokni, de téli zoknik vagy lábszármelegítők is találhatóak az akciós termékek között. Még nem késő beszerezni őket, a kedvezményes időszak 2013. október 31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

A J.PRESS franchise hálózat, a Magyar Franchise Szövetség tagja. A Magyar Franchise Szövetség több alkalommal is díjazta a hálózat kimagasló eredményeit. A J.PRESS 2010-ben az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata lett, 2012-ben pedig Dákai Zsófia, a J.PRESS franchise hálózat franchise átvevője az “év fiatal sikeres franchise átvevője” elismerésben részesült.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu