Pénteken Egészség nappal várják vendégeiket a High-Care szalonok

Pénteken Egészség nappal várják vendégeiket a High-Care szalonok

Pénteken Egészség nappal várják vendégeiket a High-Care szalonok

A High-Care Cosmetics hazai franchise hálózata március 7-én Egészség nap elnevezésű programján ingyenes szűrővizsgálatokkal, állapotfelméréssel, termékbemutatókkal, kedvezményekkel várja a rendezvényre látogatókat.
Az Egészség nap részleteiről a High-Care üzletekben kaphatnak bővebb felvilágosítást a szépülni vágyók. Az ingyenes szűrések alkalmával többek között a következőkre számíthatnak a résztvevők: vérnyomás-mérés, vércukorszint mérés, testtömeg index számítás, testzsír százalék számítás, oxigén szaturáció mérés, sav-bázis egyensúly mérés, valamint komplex számítógépes állapotfelmérés. A kedvezményes kezelésekről, és termékekről az egyes High-Care üzletekben érdeklődhetnek.

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.
Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon. A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.
ViFe
Forrás: highcare.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu