Paulaner étterem is nyílik az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában

Paulaner étterem is nyílik az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában

Paulaner étterem is nyílik az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában

 

Közel tíz év után szeptemberben újabb bevásárlóközpont nyílik Budapesten. A 136 ezer négyzetméteres Etele Pláza, az első üzlethelyiségeket már elkezdték átvenni a bérlők.

Újbudán, az Etele tér közvetlen közelében nyílik az újgenerációs pláza, melynek a harmadik emeletén az épület teljes hosszán átívelő food court kap majd helyet. Az új fejlesztésű bevásárlóközpont még a nagy külföldi hálózatokat is megfogta, a német Paulaner 500 négyzetméteres éttermet készül nyitni melyhez meg is kezdték a magyar partner keresését. A 950 férőhelyes food court mellett egy 150 ülőhelyes tetőterasz is helyet kap.

A bérlők listája még nem hivatalos, de az biztos, hogy nem lesz választékhiány az éttermek között, ha abból indulunk ki, hogy csak divatüzletekből 180 lesz a bevásárlóközpontban. Ezek mellett lesznek élelmiszer-áruházak, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, játszóház és egyéb szolgáltatások.

Nem csak food court lesz ez a tér, a családok külön zónákat kapnak, ahol a gyerekek játékokkal foglalhatják majd le magukat. Így nem csak étkező szint, de sokkal inkább egy közösségi tér épül majd az új magyar plázában.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu