Praktikus karácsonyi ajándék ötletek a J.PRESS-től

Praktikus karácsonyi ajándék ötletek a J.PRESS-től

Praktikus karácsonyi ajándék ötletek a J.PRESS-től

 

Vészesen közeledik a karácsony, a J.PRESS Karácsonyi Ajánlatával pedig idén is a vásárlói segítségére siet, hogy időben elkezdjék a felkészülést.

A karácsonyi ajánlat akciós termékei között mindenki megtalálhatja amit keres: push-up J.Press előformázott merevítős melltartó, alakformáló alsó, női trikó és alsópó, férfi atléta, valamint férfi-női fehérneműk alkotják a kínálatot. Az akciós termékek minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálhatóak 2014. november 15-től egészen 2015 január végéig.

Korainak tűnhet a karácsonyi bevásárlás, de az előző évek tapasztalatából kiindulva sokkal jobb a nagy tömeg előtt érkezni a boltokba, így kényelmesebben körbe lehet nézni, kötöttségek nélkül. Keresse fel a legközelebbi J.Press üzletet, ajándékozzon idén J.PRESS termékeket!

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

jpressplaza.hu/

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu