Rangos díj a magyar franchise partnernek

Rangos díj a magyar franchise partnernek

Rangos díj a magyar franchise partnernek

Szabó Gabriella, a két nyíregyházi McDonald’s éttermet üzemeltető üzletasszony idén elnyerte a hálózat legrangosabb szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot, amellyel az étteremlánc a világ legjobb franchise átvevőit ismeri el.
A díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonald’s elnök-vezérigazgatója adta át. A rangos szakmai díjjal a vállalat vezetése Szabó Gabriella két évtizednyi elkötelezett munkáját, kiemelkedő vezetői erényeit, és a helyi közösséget támogató tevékenységét jutalmazta.
A korábban pszichológusként dolgozó, férjével három gyermeket nevelő Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald’s éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald’s éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként Gabriella nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben Gabriella ma közel 100 főt foglalkoztat, egyharmadukat diákmunkásként. A két étteremben évente hozzávetőleg másfél millió vendég fordul meg.
A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díj a legnagyobb presztízsű szakmai elismerés, amelyet egy McDonald’s franchise partner kaphat. A díjra érdemeseket a McDonald’s rendszeréből minden alkalommal több, mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki.
A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1 százalékát képviseli. A Golden Arch Award a fáradhatatlan összpontosítást, a vendégek kiszolgálása iránti elkötelezettséget, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni.
Szabó Gabriella elmondta, hogy sikerének titkát „az éttermekben folyó összetartó, egymást segítő, támogató csapatmunkában” látja, s vallja, hogy „a leghálásabb feladat és a legfontosabb befektetés az éttermekben dolgozó kollégák képzése és motiválása”. Szabó Gabriella kezdettől fogva felelős tagja a helyi közösségnek, rendszeresen támogatja a helyi fiatalok sportutánpótlását gondozó klubot, a nyíregyházi színházi életet, iskolai-óvodai rendezvényeket, egészségügyi intézményeket.
A helyi közösség mellett Gabriella a 15 éve Budapesten és 10 éve Miskolcon működő Ronald Házak tevékenységének is kezdetektől kiemelkedő támogatója. A krónikusan beteg gyermekeknek és szüleiknek térítésmentesen elhelyezést biztosító Ronald Házak többek között az Ő elkötelezett támogatói tevékenységének köszönhetően eddig több mint 7000 család számára nyújtottak térítésmentesen otthont a kórházi kezelések ideje alatt.
Munkájának elismeréseként Gabriella eddig már hat alkalommal vehette át a kiemelkedő közösségi tevékenységért járó „Legnagyobb Támogató” díjat. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szabó Gabriella vállalkozását 2011-ben “Az év kereskedelmi vállalkozása” díjjal tüntette ki. Gabriella férjével és három gyermekével Nyíregyházán él és dolgozik.
Forrás: Élelmiszer Online

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu