Rangos díjat kapott Lavotha Ildikó, a Magyar Franchise Szövetség alelnöke

Rangos díjat kapott Lavotha Ildikó, a Magyar Franchise Szövetség alelnöke

Rangos díjat kapott Lavotha Ildikó, a Magyar Franchise Szövetség alelnöke

 

A Global Franchise magazin minden évben elkészíti a 100 legbefolyásosabb nő névsorát az iparágban. Idén a hölgyek 10 kategóriában kerültek kiválasztásra, Lavotha Ildikó a világ tíz legjobb női franchise átvevője – Rockstar Franchisee – közé került fel a Global Franchise Magazin listáján.

A Fortune Magazin felmérése szerint a cégvezetők mindössze 5 %-a nő, a franchise iparágban pedig 16% a hölgyek aránya a vezetők között. Ezért tartja nagyon fontosnak a Global Franchise Magazin, hogy minden évben kiemelje a franchise szakterületén legjobban teljesítő, komoly karriert befutott, sikeres hölgyeket.

Eddig hazánkból, de még a környező országokból sem került senki fel a legjobbak listájára.

Lavotha Ildikó nemcsak Magyarország legnagyobb szépségipari franchise hálózatának a tulajdonosa, hanem nagyon komoly szerepet vállalt az elmúlt 20 évben a hazai franchise életben, betöltötte a Magyar Franchise szövetség elnöki-, többször pedig az alelnöki posztját, melyet jelenleg is ellát.

A High-Care a járvány ellenére is két új szalont nyitott idén nyáron, Nyíregyházán, illetve a Főváros XI. kerületében. Lavotha Ildikó 27 éve a hálózat magyarországi mester átvevője.

„Ildikó a magyar franchise élet megkerülhetetlen alakja, nagyon sokat tett a hazai franchise szektor fejlődéséért” emelte ki dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára. „Az ő munkája elengedhetetlen a szövetség sikeres működésében. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Ildikó felkerült a Global Franchise magazin listájára.”

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu