Ritkaságok keltek el a BÁV múlt heti aukcióján

Ritkaságok keltek el a BÁV múlt heti aukcióján

Ritkaságok keltek el a BÁV múlt heti aukcióján

 

Eddigi legeredményesebb aukcióját zárta a BÁV. A több tízmilliót érő tételek közül Rippl-Rónai József Róma-villa című festménye több mint 62 millió forinttal lett az árverés legdrágábbja.


Rippl-Rónai József – A Róma-villa ősszel

Az újrafelfedezések aukciója volt a novemberi, hiszen kalapács alá került többek között Rippl-Rónai József kedvelt kukoricás stílusában készült Róma-villa című festménye, ami a maga 62,4 milliós árával az aukció legnagyobb leütését hozta – adta hírül a BÁV. A vevők több mint négy órán át licitáltak a tételekre.

Az aukción vásárlók között egy két személyre szóló, 1 millió Ft értékű Dél-Afrikába szóló repülőjegyet is kisorsoltak.

A BÁV egy rekord árbevételt hozó aukcióval bizonyította be, hogy képes a megújulásra. Idén még egy fontos rendezvényen licitálhatnak majd az érdeklődők, a karácsonyi aukció december 13-14-én ékszerekkel és műtárgyakkal várja az ajándékozókat a MOM Kulturális Központba – írta közleményében a BÁV.
A BÁV franchise 

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.

Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: bav.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu