Robottechnika a fodrászatban

Robottechnika a fodrászatban

Robottechnika a fodrászatban

 

Létezik egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló fodrász franchise hálózat, mely jelenleg 39 szalonnal képviselteti magát az országban. Indulás óta a fodrászat jelenti az alappillért, de a vendégek igényeire reagálva a szalonok egy része ma már kozmetikai és manikűr szolgáltatást is nyújt. A BioHair a természetességre, az időben bármikor elérhető minőségi szolgáltatásra, valamint a megfelelő ár-érték arányra helyezi a hangsúlyt.
A hálózat néhány évvel ezelőtt elért egy olyan forgalmi nagyságrendet, ahonnan a további növekedésnek már a kiszolgálási kapacitás szabott korlátot. A szalonok tele voltak várakozó vendégekkel, újak nyitását pedig a munkaerő piaci helyzet nehezítette.

„A mobilod sorban áll helyetted”

A cégvezetés részéről megfogalmazódott az igény egy új működési modellre, mely megtartja a bejelentkezés nélküli szolgáltatás kötetlenségét, ugyanakkor előtérbe helyezi a vendég idejének fontosságát, hiszen mai világunkban senki nem akar órákat sorban állással, várakozással tölteni.
Az innovációt a Linistry sorkezelő rendszer bevezetése jelentette, melynek lényege, hogy a vendég telefonja segítségével már távolról beáll az online sorba. Így nem kell a szalonban várakoznia, szabadon gazdálkodhat az idejével, a rendszer pedig a mobilján értesíti, amikor ő következik.

A BioHair az online sorba állással óriásit lépett előre, mert egy alapvető szolgáltatási szükségletet kötött össze a mai kor legmeghatározóbb elemével, a virtuális világgal – és ez további versenyelőnyt adott a cégnek a piacon.

2018-ban a cég elnyerte az Év Leginnovatívabb Franchise Hálózata címet, és ehhez méltóan folytatta tovább a fejlesztéseket.

Csevegő robot a vendégek szolgálatában

2019. év végén a BioHair – a szépségpiacon páratlan módon – elindította a chatbotos szolgáltatását, melynek keretében ALMA, a BioHair csevegő robotja válaszol a Messengerben neki feltett kérdésekre, valamint kezeli a vendégek online sorba állását, szalonba történő behívását. A folyamat így tovább egyszerűsödött, a vendégek 2 baráti csetelés között sorba állhatnak egy frizurára is a Messengerben.

Az idén 10 éves születésnapját ünneplő BioHair ma már Okosfodrászatként fémjelzi magát.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu