Szeptember 7-én nyitott újabb egységet a BioHair

Szeptember 7-én nyitott újabb egységet a BioHair

Szeptember 7-én nyitott újabb egységet a BioHair

Ebben a hónapban már a második szalonját nyitotta meg Budapesten a franchise rendszer, és további nyitások is lesznek, olvasható a biohajvagoszalon.hu oldalon.

Korábbi cikkeinkben is beszámoltunk már róla, hogy a nyári pihenés után folytatja dinamikus terjeszkedését a hajvágószalon hálózat. Szeptemberben eddig két egységet nyitott, mindkettőt a fővárosban. Szeptember 1-én az V. kerületben, a Vámház krt. 16. alatt (a Kálvin térnél) létesült új szalon. Ezt követően, 7-én a XII. kerületben került átadásra BioHair fodrászat, az Alkotás u. 9-ben, a Déli pályaudvarral szemben.
Szeptember utolsó napjaiban, egészen pontosan 29-től, a József krt. 47. szám alatt (a Harmickettesek terénél) is igénybe vehetik a BioHair szolgáltatásait a szépülni vágyók. A hónap folyamán még Dunakeszin nyílik új fodrászat.

Forrás: biohajvagoszalon.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu