„Sikerre késztető konkurencia” – a DH és OC egy konferencián

„Sikerre késztető konkurencia” – a DH és OC egy konferencián

„Sikerre késztető konkurencia” – a DH és OC egy konferencián

A Haszon Akadémia programjában május 21-én előadást tart a Duna House, valamint az Otthon Centrum ingatlan iroda hálózatok vezető képviselői az egészséges rivalizálásról, az együttműködő versenytársakról.
Gondolt-e már arra, hogy harc helyett összefogjon legnagyobb konkurensével? Anélkül hogy feladja törekvését és céljait? A Haszon Akadémia konferenciáján a fővárosi ingatlanpiac két meghatározó szereplője, az Otthon Centrum és a Duna House képviselői osztják meg rendhagyó tapasztalatukat. Mire terjed ki, hogyan zajlik a tavaly elindított együttműködés?

Lehet-e verseny közben együttműködés?

Erre a kérdésre próbálja megadni a választ Baranyi Tünde, az Otthon Centrum üzemeltetési igazgatója, és Ambrus Tamás, a Duna House értékesítési vezetője.
A részletes programot az alábbiakban találja
Forrás: haszon.hu

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu