Spanyol terjeszkedés küszöbén a Logiscool

Spanyol terjeszkedés küszöbén a Logiscool

Spanyol terjeszkedés küszöbén a Logiscool

 

Múlt hét végén, október 19. és 21. között került megrendezésre a SIF Valencia 2017 spanyol franchise kiállítás.

A velenciai franchise vásár Európa egyik vezető kiállítása, több száz kiállítóval, illetve 10.000 fő fölötti látogató számmal.

Az idei esemény apropója, hogy egy magyar franchise hálózat, a Logiscool programozó iskola is bemutatkozott a rendezvényen.
 Logiscool stand
A Logiscool figyelemfelkeltő standja számos érdeklődőt vonzott, a nagy számú bemutatkozó hálózat között kevés volt ennyire innovatív jellegű.
A 2014-ben alapított hálózat 6 és 18 év közötti gyermekeket tanít programozni. Célja, hogy élményalapú oktatási módszerével minél több gyermekkel megszerettesse a legtöbbünk számára ijesztő dolognak tartott programozást. Az iskoláikba járó gyerekek még kiskorban, játékos környezetben tudják elsajátítani azt a fajta analitikus gondolkodásmódot, ami a kódoláshoz szükséges.
A hálózat 7 országban több, mint 40 iskolával van jelen. Elindulásuk óta több, mint 10.000 gyermeknek sikerült bizonyítaniuk, hogy programozni élmény.
A Logiscool hálózat igazgató-tulajdonosa, Csitári Gyula is részt vett a rendezvényen. Személyesen mutatta be a koncepciót, illetve tárgyalt spanyol és dél amerikai üzletemberekkel az adott országban való franchise terjeszkedésről.
A szombaton zárult valeciai franchise esemény sokkal több mint egy nemzeti (spanyol) franchise expo. Ugyanis a Közép- és Dél-Amerikában élő spanyol ajkúak számára ez az év legfontosabb franchise eseménye és ez határozottan mérhető mind a kiállító hálózatok, mind pedig a rendezvényre látogatók arányában.
Spanyolszországban illetve Dél-Amerikában nagyon dinamikusan fejlődik a franchise szektor, ezért évről évre nagyobb figyelem összpontosul a spanyol nyelvterületen megrendezésre kerülő eseményekre.
A kiállítás jeletőségét emelte, hogy az Ibero-Americai Franchise Szövetség éves ülését is összekapcsolta a franchise kiállítással. Az Ibero-Americai szervezet a spanyol ajkú országok Franchise Szövetségeit tömöríti magában.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu