Stilianos Babauszoda nyitott Erdőkertesen

Stilianos Babauszoda nyitott Erdőkertesen

Stilianos Babauszoda nyitott Erdőkertesen

 

Az erdőkertesi egység egy meglévő, kimondottan az uszoda kialakításra vásárolt ingatlan átépítésével valósult meg, mely a befektetés költséghatékonyságát és időbeli tervezhetőségét jelentette a partner számára. A tervezés során a tulajdonos, a hálózat támogatásával az ingatlan adottságinak megfelelve, jó elrendezésű és funkcionalitásában is elvárt baba-barát környezetet tudott kiépíteni.

Az idei évben további két Stilianos uszoda nyitása várható Székesfehérváron és Kecskeméten. A Stilianos Babauszoda franchise célja a további terjeszkedés Magyarországon. A hálózat még további 35 egység megnyitásával számol. Jelenleg több hazai nagyváros is kiváló lokációként szolgálhat az érdeklődők számára.

A franchise csatlakozást azért is érdemes átgondolni, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben a beruházás finanszírozása szempontjából kedvező hitelkonstrukciók állnak rendelkezésre a vállalkozni vágyók számára.

A Stilianos Babauszoda küldetése a gyermekek fejlesztése, egészséges életútra terelése. A babauszodáikat kizárólag a gyermekek számára hozták létre és nem nyilvános közfürdőkét üzemelnek.

Egészen 3 hónapos kortól 8-10 éves korig foglalkoznak a kicsikkel a hálózat munkatársai. Az uszodák úgy lettek kialakítva, hogy kifejezetten a gyermekek igényeit szolgálják, exkluzív és egyben biztonságosak. Az arculati megjelenésükben is a kicsik mesebeli világához illeszkedő belső tereket kerülnek kialakításra. Emellett pedig a Stilianos hazánk első zöld uszodája, mely klórmentes vizet és vegyszermentes környezetet biztosít a gyermekeknek, illetve a szülőknek.

A Stilianos által az évek alatt felépített, egyedi vízi készség- és képességfejlesztő foglalkozás segítségével olyan fejlődést biztosíthat az ember a gyermekének, amelynek köszönhetően nemcsak a vízben való rendszeres mozgás valósul meg, hanem számos egyéb képességük is érik. A foglalkozások során korosztályuknak megfelelően betekintést nyernek az állatok, színek, formák, számok és egyéb fogalmi rendszerek világába, ezzel együtt fejlődik gondolkodásuk, figyelmük, emlékezetük, térbeli tájékozódásuk, koordinációjuk, bővül a szókincsük, miközben játszva tanulnak, a család pedig minőségi időt tölt együtt a vízben. A gyermekek kognitív fejlesztése kulcsfontosságú, az a fajta megsegítés, amit uszodáinkban nyújtunk, biztos alapokat ad a későbbiekben.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu