Stratégiai kinevezés az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatban

Stratégiai kinevezés az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatban

Stratégiai kinevezés az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatban

 

Az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat dinamikus növekedése és Partnereinek további sikerei érdekében az Immo1 Hálózatfejlesztési Igazgatói pozíciójába Szili Krisztina került kinevezésre.
Krisztina az elmúlt 16 évben a Vodafone csapatát erősítette, és az utóbbi néhány évben a 45 fős igazgatói team tagja volt. Krisztina értékesítési, vezetési és értékesítés-támogatási tapasztalata és sikerei az Immo1 Hálózat további fejlődését fogják szolgálni. Kiemelt cél, hogy az Immo1 Franchise Partnerei magas szintű támogatásban és iránymutatásban részesüljenek Krisztina munkájának eredményeképpen, illetve terveiknek megfelelő stabil, nyereséges üzletmenetet tudjanak építeni, miközben minőségi ingatlanközvetítéssel biztosítanak maradandó Ügyfélélményt a piacon.
Ezúton tolmácsoljuk Krisztina szavait:
„Célom, hogy a teljes bizalomra és az őszinte kommunikációra építve eredményesen segítsem az Immo1 Cégcsoport alapítói által megfogalmazott magas szintű szakmai és etikai elvárásokat, kamatoztatva annak a sok évnek a vezetői, szervezői és támogatói tapasztalatát, melyet a világ egyik legnagyobb telekommunikációs cégének magyarországi leányvállalatának felső vezetésében szereztem.
“A siker az, amikor szereted magad, szereted, amit csinálsz és szereted, ahogy csinálod” Maya Angelou”

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu