Szaúd-Arábiában nyílik meg a legújabb Frei kávézó

Szaúd-Arábiában nyílik meg a legújabb Frei kávézó

Szaúd-Arábiában nyílik meg a legújabb Frei kávézó

 

Hamarosan Szaúd-Arábiában nyílik meg a legújabb Frei kávézó. Már javában zajlanak az előkészületek.
Dubaj után egy újabb ázsiai országban is megveti a lábát a Frei Tamás nevével fémjelzett kávézó hálózat, amely idén már alapításának 10. évfordulóját ünnepelheti.

Frei Tamás üzlettársával, a korábban a sütőiparban beszállítóként dolgozó Langár Tamással közösen az elmúlt évtizedben kiterjedt franchise láncot épített ki, melynek köszönhetően Magyarország mellett már öt külföldi országban is üzemelnek Café Frei egységek: Dubajban, Romániában, Franciaországban, Angliában, valamint Ausztriában.

A CAFE FREI kozmopolita, izgalmas, a világra nyitott hely. A vendégeket sokféle impulzus éri, itt “megkóstolhatják” a világot!
A CAFE FREI franchise koncepciója
A Cafe Frei Magyarországon 40-45 franchise kávézó létesítését tervezi. Minden esetben a kiválasztott franchise partner a beruházó, és a beruházás megvalósítását követően, mint üzemeltető elkötelezett a magyar kávékultúra színvonalának emelésében, betartva a Cafe Frei franchise rendszerének előírásait.

A kávézó településen belüli lokációja nagyon fontos, lehetőség szerint forgalmas, városközponti, esetleg a város üzletközpontjában elhelyezkedő üzlethelyiséget preferálnak. A kávézók optimális alapterülete 90-150 m2, amely világos, lehetőleg nagy üvegportállal rendelkezik.

A baristák kiválasztását, betanítását, rendszeres képzését a Cafe Frei saját barista-iskolájában végzi.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu