Szakértői napok a BÁV-nál

Szakértői napok a BÁV-nál

Szakértői napok a BÁV-nál

 

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező becsüseinek részvételével szakértői napokat tartanak a BÁV műkereskedelmi üzleteiben.
Ezek keretében az érdeklődők műtárgyait, bútorait és szőnyegeit ingyenesen megvizsgálják, tanácsot adnak azok esetleges felújítására, restaurálására, értékesítésre, illetve kérésre értékbecslést is végeznek.
2014. július 24-én műtárgy és bútor témában lehet érdeklődni a Fény Galériában (II. ker. Frankel Leó u. 13.). Lévai Ágnes és Dobóczy Tibor a műtárgyak, míg Mészáros Kálmán a bútorok szakértője. 2014. július 29-én is lesz hasonló esemény, akkor a Szent István Antikvitás (V. ker. Szt. István Krt. 3.) fogadja az érdeklődőket. Dobóczy Tibor műtárgy és Bocskay Péter bútor szakértőktől lehet érdeklődni.
Időpontot egyeztethetnek telefonon vagy email-en. Nagyméretű tárgyak esetén a BÁV azt kéri, hogy előtte küldjenek fotót a vállalat e-mail címeinek egyikére. A megadott napokon kívül is várják a szakértők az érdeklődőket.
Forrás: bav.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu