Szegeden nyitott egységet a BioHair

Szegeden nyitott egységet a BioHair

Szegeden nyitott egységet a BioHair

 

A BioHair franchise hálózat ebben a kihívásokkal teli időszakban sem pihen, november 23-án 40. hajvágószalonjukat nyitották meg Szegeden, a Napfény Park bevásárlóközpontban. Az új szalon teljes szolgáltatási palettával, fodrászattal, kozmetikával és manikűr-pedikűrrel várja vendégeit.

A 2010 februárjában alapított franchise hálózat az alacsony áraival, illetve bejelentkezés nélküli koncepciójával hívta fel magára a figyelmet. Mivel a gazdasági válság alatt nyitott meg, az 1290 forintos hajvágás ár gyorsan meghozta számára a népszerűséget. A franchise akkora elánnal fejlődött, hogy az újabb belépők számára nyitási stopot kellett hirdetni.

A tulajdonosok felismerték, hogy a hosszútávú siker elengedhetetlen feltétele a folyamatos fejlődés, ezért a szalonok szolgáltatásait hajfestéssel, expressz manikűr-, pedikűr, valamint kozmetikai szolgáltatásokkal bővítették. 2015-ben a hálózat saját márkás termékcsaládot (elsősorban samponok és hajbalzsamok) vezetett be, amellyel lehetővé vált a vendégek számára, hogy otthon is BioHair termékeket használjanak.

 

Az utóbbi évek fejlesztései a vendégek idejét helyezik előtérbe. Olyan módon minimalizálja a vendégek sorbanállási idejét hogy közben megtartja a bejelentkezés nélküli kötetlenséget. Az innovációt a Linistry sorkezelő rendszer bevezetése jelentette, melynek lényege, hogy a vendég telefonja segítségével akár még a munkahelyéről, vagy otthonról beáll az online sorba. Egészen addig szabadon gazdálkodhat az idejével, amíg a rendszer nem jelzi, hogy ő következik.

A BioHair részben ennek a fejlesztésének köszönhetően 2018-ban elnyerte a Magyar Franchise Szövetség – Év Innovatív Franchise Hálózata címet, és ehhez méltóan folytatta tovább a fejlesztéseket.

2019. év végén elindult a BioHair chatbot szolgáltatása, melynek keretében ALMA, a BioHair csevegő robotja válaszol a Messengerben neki feltett kérdésekre, valamint kezeli a vendégek online sorba állását, szalonba történő behívását.

A BioHair hálózata további bővítéséhez egész Magyarország területén és a szomszédos országokban is terjeszkedni szeretne és ehhez leendő partnereinket keres jelenleg az alábbi városokban:

Budapest, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Dunaújváros

A csatlakozási feltételekkel kapcsolatban bővebb információt a következő linken talál.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu