Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a Party Point

Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a Party Point

Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a Party Point

 

Szegeden, az Árkád bevásárlóközpontban nyitotta meg legújabb üzletét a Party Point franchise hálózat.  Az új üzlet sok-sok lufival, party-termékkel, jelmezzel és kiegészítővel és számos szilveszteri partikelékkel várja az érdeklődő vásárlókat.
A magyarországi kereskedelmi palettáról hiányzott egy széles értelemben vett üzlethálózat, amely folyamatosan, minden alkalomra megfelelő termékkínálatot nyújt az ünnepelni vágyóknak. A sikeres nyugati példák ismeretében, e piaci rés kihasználására hozták létre a Party Point franchise hálózatot.
A Party Point az első léggömb és parti kellék szaküzlet hálózat Magyarországon, mely széles termékválasztékkal, egységes színvonalú szolgáltatásokkal, szakértők segítségével  áll a lakosság és a közületi megrendelők rendelkezésére.
Jelenleg az alábbi városokban keresnek partnereket: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár, Szolnok és Veszprém.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu