Szeptember 9-11 között kerül megrendezésre a 17. Nyelvparádé

Szeptember 9-11 között kerül megrendezésre a 17. Nyelvparádé

Szeptember 9-11 között kerül megrendezésre a 17. Nyelvparádé

 

Idén immár 17. alkalommal rendezik meg a budapesti Millenárison a Nyelvparádét, a nyelvtanulási lehetőségek vásárát. A szeptember 11. és 13. között megtartott rendezvényen számos nyelvvizsgaközpont, könyvkiadó, nyelviskola, és digitális termékek egész sora várja a látogatókat, akik bemutatóórákon, tréningeken, workshopokon, próbanyelvvizsgákon, előadásokon szerezhetnek új információkat, tesztelhetik nyelvtudásukat.

Magyarországon még mindig toronymagasan angolul tanulnak a legtöbben. Egy múlt évi felmérés szerint az általános és középiskolai tanulók 67%-a angolul tanul, ami azt jelenti, hogy többen próbálják elsajátítani, mint az összes többi nyelvet együttesen. A második a német, majd ezt követi sorrendben a francia, a spanyol és az olasz. A Nyelvparádé kiállítói természetesen az angolon kívül számtalan nyelv elsajátításában segítenek.

– Nyelvet tanulna, és keresi a saját maga számára legmegfelelőbb módszert?
– Nyelvvizsgára készül?
– Az egzotikus nyelvek érdekelik?
– Naprakész szótárt, segédanyagokat szeretne?
– Külföldi munkát keres?
– Külföldi és magyar nyelvet tanulna?

Akkor Önnek szól a Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására, ahol minden kérdésére választ kaphat.

A kiállítók jelentős kedvezményeket adnak a látogatóknak, legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény, ajándék is vár azokra, akik már rájöttek arra, hogy a használható nyelvtudás milyen előnyöket rejt magában – írták. .
A Tudomány Nyelviskola ügyvezetője, Légrádi Tamás 2000-ben indította útjára a Nyelvparádét. A nyelvtanulási lehetőségek vására azóta is minden év szeptemberében várja az érdeklődőket.
A tanulási lehetősek, nyelviskolák mellett a különböző kultúrák is bemutatkoznak a Nyelvparádén, hiszen rajtuk keresztül sokkal könnyebb idegen nyelveket elsajátítani.
Ha szeretné lerövidíteni a nyelvtanulásra szánt időt, fontos, hogy ismerje a nyelvtanuláshoz használható anyagok és eszközök választékát – látogasson el a rendezvényre. További információt ezen a linken talál.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu