Szeptemberben újabb Stilianos babauszoda nyílik

Szeptemberben újabb Stilianos babauszoda nyílik

Szeptemberben újabb Stilianos babauszoda nyílik

 

Szeptemberben háromra bővül a Stilianos babauszoda hálózat egységeinek száma. Dunakeszi után, Szigetszentmiklóson is várják majd az úszni tanuló babákat és lelkes szülőket. A hálózat hazánkban egyedülálló, ideális úszási feltételeket biztosít a kisgyermekeknek.

A Stilianos babauszoda franchise

A hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építette. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal, foglalkozással várja a kisgyermekeket, melyek során a hangsúly az apróságok vízben történő játékos fejlesztésén van.

Ennek köszönhetően a gyerekek nagy fokú fejlődést érnek el; javul a motorikus készségük, izomzatuk mozgékonysága és az egyensúlyérzékük egyaránt. A babák az órák során megbarátkoznak a vízzel, megtanulnak magabiztosan mozogni a közegben, valamint az életmentés is fontos szerepet kap a foglalkozásokon.

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Forrás: sbu.hu

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu