Szombathelyen nyitotta meg legújabb üzletét a Matrackuckó Franchise hálózat

Szombathelyen nyitotta meg legújabb üzletét a Matrackuckó Franchise hálózat

Szombathelyen nyitotta meg legújabb üzletét a Matrackuckó Franchise hálózat

 

13. üzletük megnyitásával az ország egyik legnagyobb matrac szaküzlet hálózatát tudhatja magáénak az érsekcsanádi központú családi vállalkozás. Ezzel a lépéssel már szinte a teljes országot lefedő hálózatot üzemeltetnek, melyet dinamikusan fejlesztenek, az üzletek számát ugyanis a következő két éven belül szeretnék megduplázni.

„A Matrackuckó alapítása óta az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan vásárlóközpontú franchise hálózatot hozzunk létre, amelynek szaküzleteihez a vásárlók bizalommal fordulhatnak bármilyen kérdésükkel, problémájukkal.” – mondta Id. Hahn Gábor Zsolt  a Matrackuckó franchise hálózat alapító tulajdonosa.

A Matrackuckó nem csak forgalmazza az ágybetéteket. Ők maguk készítik azokat, így az elejétől a végéig, a cérna kiválasztásától a csomagolásig ellenőrzik termékeik minőségét, melynek köszönhetően matracaik a piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselik a kategóriájukban.

Filozófiájuk, hogy magas szakértelemmel rendelkező tanácsok és a termékek személyes kipróbálása nélkül nehéz megtalálni az egyén számára legjobb matracot. Ennek megfelelően a legfőbb céljuk is az, hogy egész Magyarország számára elérhetővé tegyék a minőségi alvás élményét.

„A megfelelő minőségű alvás egész egyszerűen boldogabb embereket, egészségesebb társadalmat, kiegyensúlyozottabb világot eredményez, amely franchise hálózatunk legújabb üzletének köszönhetően már a vas megyeiek számára is elérhető közelségbe került.” – foglalta össze a szombathelyi üzlet nyitásával kapcsolatos elképzelését Id. Hahn Gábor Zsolt.

„Már korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy egy olyan franchise hálózattal szeretnék együtt dolgozni, amely biztos hátteret tud nyújtani nekem a magas színvonalú ügyfél kiszolgálás terén, mind minőségi termékkínálatban, mind megbízható háttérszolgáltatásokban. Mindezt végül a Matrackuckó franchise hálózatban találtam meg. Kiváló minőségű termékeivel, megbízható kiszolgálásával, színvonalas oktatásaival, és a teljes hálózat piachoz való alázatos hozzáállásával azt gondolom, hogy már rövidtávon megtérülő, és hosszútávon is stabil megélhetést tud biztosítani nekem, és a családom számára. A franchise átadó és a franchise átvevők is bizalommal állnak hozzám, rendkívüli módon segítik a munkámat és az elindulást. Családias légkör uralja az egész hálózatot, és úgy érzem, hogy az új üzlet megnyitásával én is ennek a folyamatosan növekvő családnak a teljes értékű tagja lettem, amire igazán büszke vagyok.” – mondta Papp Attila, a szombathelyi Matrackuckó szaküzlet üzemeltetője.

A franchise hálózat jövőbeni tervei között szerepel, hogy az elkövetkezendő években megduplázzák üzleteik számát, ami megyénként 1-1 új üzlet nyitását jelenti. Ahhoz, hogy ilyen intenzív bővítést sikeresen véghez tudjanak vinni, a háttérben zajló működést is fejleszteniük kell. Jövőre új, nagyobb kapacitással rendelkező gyártóegységbe költöznek, ahol a varroda és a központi raktár üzemel majd.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu