Társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

Az accloud.hu létrehozását megelőzően egy 180 hazai egységből álló multinacionális kiskereskedelmi hálózatnál szereztük tapasztalatainkat, ahol az egységeket üzemeltető önálló kisvállalkozások gazdálkodását, üzleti terveit egy központosított könyvelőirodai rendszerben kezeltük, így biztosítottuk a folyamatos rálátást a hálózat vezetői részére.
Az accloud.hu, mint önálló szolgáltatás indításának ötlete akkor jött, amikor a Magyar Könyvvizsgáló Kamara kezdeményezésére, az ország szinte összes könyvelőprogramjába bekerült egy egységesített adatexport funkció.
Azonnal rájöttünk, hogy egy ilyen, az egész országot lefedő infrastruktúrára építve forradalmasítani lehetne ezt a tevékenységet, hiszen ha létre tudunk hozni egy megfelelő szoftvert, akkor annak segítségével percek alatt egy integrált rendszerbe vonhatók össze az önálló vállalkozások adatai.
Így jött létre az accloud.hu, mely az adatexport funkciót, mint infrastruktúrát, a legmodernebb technológiákkal párosítja, egyedülállóan újszerű eszközt biztosít a franchise hálózatok részére a gazdálkodás áttekintésére, üzletelemzésekre, összehasonlításokra, üzleti tervezésre. A hálózat vezetői, az összes partner adatát egy egységes szerkezetbe rendezve láthatják, és üzleti intelligencia eszközök segítségével tekinthetik át a hálózat tagjainak gazdálkodását.
A partnerek könyvelői percek alatt feltöltik, publikálják az adatokat, ezután nem kell más, csak egy egyszerű internet böngésző, és megfelelő jogosultságokkal akár az irodai gépről, laptopról, vagy mobiltelefonról is hozzáférhetővé válnak az adatok. A megjelenítést minden felhasználó a saját igényei szerint optimalizálhatja.

Felkészültünk arra is, hogy ne csak eszközt biztosítsunk, hanem adjuk át a közel 25 év alatt szerzett szakirányú tapasztalatunkat is. Az accloud.hu egyedülálló adatbázisára építve kidolgoztunk egy speciális ellenőrzési, üzletelemzési adatszolgáltatást, mely – leginkább kiskereskedelmi és szolgáltató hálózatokra optimalizálva – a leghatékonyabb módon irányítja rá a figyelmet a gazdálkodás problémás, kockázatos részleteire.

Természetesen, az általunk kidolgozott módszerektől eltérő, saját igényekre szabott üzletelemzési sémák megvalósításához is segítséget nyújtunk. A hálózat illetékes kollégáival együttműködve, kialakítunk egyedi riportokat, melyek az adott szakterületre jellemző mutatószámok segítségével a leghatékonyabban segítik a központ tevékenységét.

Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a honlapunkon elérhető telefonszámokon bármely kollégánk szívesen áll az Önök rendelkezésére, vagy kereshet az alábbi elérhetőségeken:

Binder László, ügyvezető

Telefon: 0620/ 281 8970

binder@accloud.hu

http://www.accloud.hu/franchise/

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu