Tíz éve a semmiből indult, ma Európa legnagyobb tánciskola hálózata

Tíz éve a semmiből indult, ma Európa legnagyobb tánciskola hálózata

Tíz éve a semmiből indult, ma Európa legnagyobb tánciskola hálózata

 

A 2007-ben indult Dolce Dance – egy fiatal magyar házaspár vállalkozása – Európa legnagyobb tánciskolája hálózatává nőtte ki magát. Baranyi Anett és Sipos Zsolt bekerültek az 50 legígéretesebb feltörekvő vállalkozó közé a 2016-os Next Generation megmérettetésben.

A Dolce Dance franchise-ban terjeszkedik tovább, külföldi – szerb és román – iskolái mellé Magyarországon is új stúdiókat nyit a most 30 iskolát üzemeltető hálózat, a házaspár tervei szerint az elkövetkezendő években 70 egységgel bővül a rendszer.

Baranyi Anett versenytáncos álmodta meg a nagy amerikai tánciskola hálózatok a Fred Astaire és a Murray mintájára Európában is működő koncepciót.

A fiatal vállalkozó – akinek az életében mindig is meghatározó szerepet töltött be a tánc és a zene – férjével együtt, most az álmainak él és a táncoktatás mellett másoknak is segít sikeres vállalkozás indításában. A táncoktatáson túl Anett és Zsolt, tanítványaikkal és ígéretes partnerekkel fognak új iskolákat nyitni.

„Nagyon fontos feladatunknak tartjuk, hogy megmutassuk, egy tánciskolára nemcsak, mint kikapcsolódási lehetőségre, hanem jövedelmező, alacsony befektetéssel elkezdhető vállalkozásra gondoljanak. Számos megkeresés érkezik hozzánk és megindult a franchise partnerek kiválasztásának folyamata, az elkövetkezendő hónapokban tíz új helyszínen nyitják meg kapuikat a franchise tánciskolák” – mondta Baranyi Anett.

A Dolce Dance most franchise partnereket keres elsősorban Budapest egyes kerületeiben, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Eger, Szombathely és Nyíregyháza városokban de máshonnan is várják a jelentkezőket.

További információk:

Sipos Zsolt
info@dolce-dance.com

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu