Tavasszal újabb Stilianos uszoda nyílik

Tavasszal újabb Stilianos uszoda nyílik

Tavasszal újabb Stilianos uszoda nyílik

 

A Stilianos babauszoda franchise újítása a  STILIANOS 5+, ahol kifejezetten a nagyobb gyerekek oktatására kerül a hangsúly.
A babamedencékből kinövő gyermekek eddig nem tudták folytatni az úszást klórmentes vízben, de hamarosan azonos színvonalon és oktatási morál mellett gyarapíthatják tudásukat a Stilianos5+ uszodában.
Az egység tavasztól a XV. Kerületben várja majd az úszni tanulókat, természetesen nagyobb medencével, gyermekközpontú oktatással, valamint családias hangulatban.

A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is!

A Stilianos franchise rendszer célja, egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszodahálózat létrehozatala és működtetése hazánkban. A Stilianos Babauszodák bababarát környezet és klórmentes víz jellemzi, valamint egyedi és egyedülálló, évek alatt kidolgozott oktatási programmal rendelkeznek, amely alapján oktatóikat a lehető legkörültekintőbben képzik.

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu