Tavaszi slágertermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Tavaszi slágertermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Tavaszi slágertermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Elindult a J.Press legújabb akciója, amely keretein belül a hálózat négy, tavaszi slágerterméket kínál vásárlói számára.

A tavaszi akció a hölgyeknek és az uraknak is kedvez. Az akciós termékeken belül megtalálható a tavaszi cipők elengedhetetlen kiegészítője a bokát szabadon hagyó titokzokni, bambusz női titokzokni, rövidített szárú öltönyzokni és férfi boxeralsó egyaránt. Aki a gazdaságosság híve, most a duopack és triopack kiszerelésekkel további kedvezményekre tehet szert.

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. április 15-től egészen május végéig. Látogasson el a J.PRESS Mega Store-ok vagy a J.Press Store-ok valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal!
A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu