Telefont gyárt a gyorsétteremlánc?

Telefont gyárt a gyorsétteremlánc?

Telefont gyárt a gyorsétteremlánc?

 

A McDonald’s bejelentette, hogy piacra dobnak egy 5G képes telefont Kínában. Habár a kampány komoly plakátokkal, poszterekkel el is indult indult, a termékről semmi nem derült ki, a találgatások leginkább egy telefon körül forogtak, mely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy a hagyományos gyártok csúcs modelljeivel is versenybe szálljon.

A sok furcsaság közül ami a leginkább előtérbe került az volt, hogy egyik gyártóval sincsen szerződése a franchise óriásnak. Habár ez már gyanakvásra adhatott okot, a bejelentés, így is komoly sajtó figyelmet kap és mindenki azt várta mivel rukkol elő a McDonald’s.

A technológiai oldalak sajnálatára azonban telefonról, főleg 5G-ről pedig szó sem esett. Igazából a McDonald’s csak egy sült csirkét mutatott be. A marketingesek valószínűleg viccnek szánták, de komolyabb figyelmet is sikerült szerezniük egy olyan eseménynek, ami egyébként nem zavarna sok vizet. A bemutatóról több amerikai weboldal is tudósított, sőt számos oldalon egyenesen címlapra került a McDonald’s trollkodása.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu