Terjeszkedésben a CAFE FREI

Terjeszkedésben a CAFE FREI

Terjeszkedésben a CAFE FREI

 

Év elején átadásra került a CAFE FREI második debreceni üzlete, s a hálózat idén a nezetközi terjeszkedésben is magasabb sebességre kapcsol:, hamarosan Bécsben és Nizzában is újabb kávézók egységek nyitnak, irja weboldalán a CAFE FREI.
Az első CAFÉ FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a hálózat folyamatosan bővül. A kávéházlánc jelen van a fővárosban éppúgy, mint vidéki kis és nagyvárosokban (Szombathelytől kezdve, Szolnokon át egészen Debrecenig).
2013-ban elindult a külföldi terjeszkedés, első körben a környező országokban. Megnyílt már több román, és szlovákiai Cafe Frei is. Nemrég üzemel az első svédországi Cafe Frei nagy sikerrel Halmstadban. 
Üzemeltetnek kávézókat városok főterein, könyvesboltokban, vagy akár irodaházakban is. Jelenleg több külföldi kávéház áll tervezési stádiumban, Franciaország és Marokkótól Londonon át Dubai-ig.
A CAFE FREI kávézók nem csak a kávék íz-világában jelentenek “világ körüli utazást”. A CAFE FREI kávéházak színes, varázslatos hangulatot árasztanak, berendezésük, bútorzatuk számos kultúra értékeit, emlékeit ötvözi. Különleges teái és a “KULINÁRIS GONDOLATOK” termékcsaládja is a “Belga csokis málna truffé” cukrászsüteménytől kezdve az “Avignoni paradicsomos kenyérig” is a “világutazást” közvetítik.
A CAFE FREI kozmopolita, izgalmas, a világra nyitott hely. A vendégeket sokféle impulzus éri, itt “megkóstolhatják” a világot!

A CAFE FREI franchise koncepciója

A Cafe Frei Magyarországon 40-45 franchise kávézó létesítését tervezi. Minden esetben a kiválasztott franchise partner a beruházó, és a beruházás megvalósítását követően, mint üzemeltető elkötelezett a magyar kávékultúra színvonalának emelésében, betartva a Cafe Frei franchise rendszerének előírásait.
Néhány fontos információ
  • Cafe Frei kávéház jelenleg Magyarországon a 30 ezer lakosnál nagyobb településeken képzelhető el.
  • A kávézó településen belüli lokációja nagyon fontos, lehetőség szerint forgalmas, városközponti, esetleg a város üzletközpontjában elhelyezkedő üzlethelyiséget preferálnak.
  • A kávézók optimális alapterülete 90-150 m2, amely világos, lehetőleg nagy üvegportállal rendelkezik.
  • A baristák kiválasztását, betanítását, rendszeres képzését a Cafe Frei saját barista-iskolájában végzi.
Forrás: Cafe Frei

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu