Terjeszkedésben a Matrackuckó hálózat

Terjeszkedésben a Matrackuckó hálózat

Terjeszkedésben a Matrackuckó hálózat

Több prémium minőséget képviselő márka bevezetésével,(álommatrac, szexbiztos ágy) valamint közel tíz év értékesítési tapasztalatával a háta mögött döntött úgy az érsekcsanádi központú Matrackuckó szaküzlet, hogy hozzálát saját franchise rendszerének kiépítéséhez.

A franchise rendszer kialakítása a fejlődés alternatívája. Azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységességet sugalló arculattal rendelkező szaküzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.

A matracok és egyéb bútorok nem tartoznak a mindennapos fogyasztási cikkek körébe. Megfelelő minőségű matrac vásárlása esetén, az minimum 5, de akár 10-15 évig is kiszolgálja tulajdonosát. A Matrackuckó hálózat felsimerve, hogy hazánkban a legtöbben elbagatelizálják a megfelelő matrac kiválasztásának fontosságát, családias hangulatú üzleteivel és magas szinten képzett szakembergárdájával hivatott változtatni ezen.

„A Matrackuckó koncepció létrehozása óta az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan vásárlóközpontú franchise hálózatot hozzunk létre, amely szaküzleteihez a vásárlók bizalommal fordulhatnak bármilyen kérdésükkel, problémájukkal.” A hálózat elkötelezett a hagyományos kereskedelmi értékek iránt; a kipróbált, minőségi termékek forgalmazásában, új termékek fejlesztésében, munkatársai szakértelmében és az őszinteségben.

“Kialakított szaküzlet koncepciónk, az alváskultúra jelentősége mellett tett hitvallásunk, valamint vásárlóink visszajelzései alapján hamar világossá vált számunkra, hogy a megálmodott majd létrehozott szaküzlet hálózatunk etikailag és üzletileg egyaránt életképes. Motivált eladóink a legjobb tudásuk szerint segítik vásárlóinkat az elképzelésüknek, céljaiknak megfelelő ágy, matrac vagy egyéb fenyőbútor kiválasztásában.”

A koncepció, vonzó lehetőséget nyújt mindazon potenciális franchise partnerek számára, akik már meglévő bútorüzletükkel kívánnak egy nagyobb egység részévé válni, és profitálni a közös árubeszerzés és a minőségi, saját márkás termékkategóriák nyújtotta előnyökből, valamint mindazok számára, akik szeretnének részesedni egy emberközeli, jól működő hálózat sikerében. Vállalkozó szemléletű, elkötelezett kereskedő vénájú, családi vállalkozásokat várnak a hálózatukba.

További információ:

Id. Hahn Gábor
Ügyvezető igazgató
Matrackucó franchiseHAVITU Bt.

6347. Érsekcsanád, Dózsa György út 106.
Tel: +36/20-251-7979
Email: id.hahn.gabor@matrackucko.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu