Tizedik születésnapját ünnepelte a Stilianos babauszoda

Tizedik születésnapját ünnepelte a Stilianos babauszoda

Tizedik születésnapját ünnepelte a Stilianos babauszoda

 

A kezdetekben még csak Babauszinak ismert gyermek uszoda, méltán vette fel a Stilianos nevet, hiszen Szent Stilianoshoz hasonlóan, ők is a gyermekek fejlesztésének, tanításának szentelik az idejüket, energiájukat.

Egyetlen küldetés megvalósításán  dolgoznak nap mint nap, hogy a gyermekek számára fejlődést, vízbiztonságot nyújtsanak, s teszik mindezt a babák számára ideális, higiénikus környezetben. A Stilianos hálózat kollégáinak és oktató gárdájának – az SHDA akadémia képzési programnak köszönhetően – tudása folyamatosan fejlődik.

A Stilianos babauszoda franchise hálózat 10 éves születésnapja kapcsán 10 olyan gyermeket hívtak meg, akiknek a szülei elsőként bizalmat szavaztak Varga Vivien (a Stilianos Babauszoda hálózat szakmai vezetője), és egyedülálló módszere számára. A hálózat célja az volt, hogy a 10 gyerekkel közösen ünnepeljék a 10 éves születésnapot.

A Stilianos, mint az első babauszoda franchise olyan koncepció, amely nem csak Magyarországon, de a világon is hiánypótló, hiszen a kifejezetten babáknak létrehozott uszodáik mellett az oktatás minőségére és a saját oktatóképzésükre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az elmúlt 10 évben elkezdték átreformálni a babaúszás szó fogalmát, azáltal, hogy olyan gyógypedagógiai alapokon nyugvó fejlesztést alakítottak ki a vízben, amely gyakorlásával elsősorban az ép fejlődésű gyermek egészséges fejlődését szeretnék elősegíteni. Természetesen a fogyatékos gyermekek számára is lehetőséget tudnak adni, integrálva őket a fejlettségi szintjüknek megfelelő csoportba.

“Remélem minden gyereknek hozzáadtunk valami jót az életéhez, mert Ők a miénkhez biztosan!”

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu