Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre idén augusztusban a Vianni anyósfesztivál

Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre idén augusztusban a Vianni anyósfesztivál

Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre idén augusztusban a Vianni anyósfesztivál

 

A Vianni hálózat 2015. augusztus 15-én, szombaton 09.50 órai kezdettel immár 11. alkalommal rendezi meg Nemzetközi Anyósfesztiválját. Az évről évre nagy sikerű rendezvénynek ezúttal Kislődön a Sobri Jóska Élménypark ad otthont.
Az Anyósfesztivál az érett nők ünneplésére, elismerésére hivatott rendezvény. Immár 11. alkalommal szórakoztja és „versenyezteti” az Anyák, Nagymamák, Feleségek, Háziasszonyok szerepkörét egy személyben betöltő Anyósokat!
Fontos tudni, hogy aki Anyós, annak gyermeke van, családos, legtöbben már unokákkal is büszkélkedhetnek. így a rendezvény családokról és a családoknak szól! Ezen jellegét tovább erősíti a fesztiválon belül megrendezésre kerülő Após versengések és Unoka Kupa is. A fentieken kívül sok más program, kirakodóvásár és játszóvár, szórakoztató és vetélkedő műsorok színesítik a fesztivált. Hagyományőrző helyi fellépők bemutatói mellett komoly versenyszámok (Főzőverseny) is szórakoztatják majd a rendezvényre kilátogatókat.
A verseny mellett az egész családnak szóló kikapcsolódást nyújtanak a borkóstolók, a horgász- és íjászverseny, extrém sport kihívások, stb. Napközben kulturális programok sokasága lesz látható a színpadon, az este folyamán pedig  20 órától Szupkay Viktor és Bács Miklós (DumaSzínház) 21.30-tól pedig a Wolfram bulizenekar.
Mára már nemzetközi hírnévnek örvendő fesztivál népszerűségét és elismertségét talán az mutatja meg leginkább, hogy Hajdúböszörménytől Amszterdamig, Gyulafirátóttól Pécsen át Münchenig szinte az ország és Európa összes szegletéből jelentkeztek Anyósok, hogy megmérkőzzenek a 7Próbás-, a Legszebb- és a Szuper Anyós címekért.
vianni.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu