Tovább folytatja vidéki terjeszkedését a Bubbles

Tovább folytatja vidéki terjeszkedését a Bubbles

Tovább folytatja vidéki terjeszkedését a Bubbles

 

December 8-án megnyílott a Bubbles 2-ik franchise üzlete Szegeden a Mérey utcában. Már az üzletnyitó napján sokan kipróbálták a szegedi Bubbles szolgáltatásait, amely köszönhető az üzletnyitó promóciónak is. A szegedi Partner tervei között szerepel további Bubbles üzletek nyitása. Így 2017-ben is várható, hogy újabb Bubbles üzlet nyit Szegeden.

A karácsonyi szünet előtt 2 Franchise szerződést is kötöttek. Az egyik Partner jelölt Pécsen, a másik pedig Nyíregyházán tervez Bubbles üzleteket nyitni.

Ezekkel a szerződésekkel együtt összesen 5 Franchise üzemeltetésű mosoda nyitására van megállapodásuk a 30 saját üzlet mellett. Ezek a városok: Sopron, Debrecen, Szeged, Pécs és Nyíregyháza.

Várhatóan kora tavasszal nyílik a következő Franchise üzlet Pécs városában és ezt követi majd a többi üzlet.

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. Jelenleg a Bubbles a budapesti üzletek mellett négy vidéki üzlettel rendelkezik, Sopronban, Győrben, Székesfehérváron és Kecskeméten.

A Bubbles elsődleges célja, hogy eljusson a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokba, de lehetőséget lát a tíz – tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat tervei szerint 20-25 Franchise Partner bevonásával 50 mosodai egységet szeretne nyitni vidéki városokban.

A Bubbles önkiszolgáló mosodái – professzionális gépeikkel – Magyarországon egyedülálló módon kínálják szolgáltatásaikat. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők. Az üzletek teljesen automatizáltak, így a gépek programjainak vezérlése, a mosó- és egyéb adalékok adagolása és a fizetés is. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok kényelmes kanapékkal, gyereksarok, vagy az ingyenes wifi.

A Bubbles Franchise Partnerei a piacra már bevezetett márkanév mellett egy kidolgozott koncepciót és technológiát kapnak az innovatív és Magyarországon egyedülálló, jelentős növekedési potenciállal rendelkező üzlethez. A Bubbles a kezdetektől segíti Partnereit, az üzlethelység keresésétől és kialakításától egészen az üzemeltetésig. Biztosítja a betanulást és az üzletekben szükséges tréningeket. A Bubbles központi marketing tevékenységet folytat, és folyamatos támogatást nyújt a marketing aktivitások mellett a promóciók kidolgozásában is. Meghatározott feltételek esetén a Bubbles a Partnereinek akár területi exkluzivitást tud nyújtani.

A Bubbles-hoz már az elmúlt évek során is számos megkeresés érkezett az ország különböző területeiről, az együttműködés lehetőségét keresve. Most a vállalatnál elérkezettnek látják az időt a vidéki hálózat fejlesztésére, és úgy döntöttek, ezt részben franchise partnerek bevonásával valósítják meg.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu