További egységeket nyit a franchise rendszerként is sikeres Levendula Kézműves Fagylaltozó

További egységeket nyit a franchise rendszerként is sikeres Levendula Kézműves Fagylaltozó

További egységeket nyit a franchise rendszerként is sikeres Levendula Kézműves Fagylaltozó

Levendula Kézműves Fagylaltozó körültekintő előkészületi munka után tovább bővíti országos franchise rendszerét. Franchise partnerek bevonásával kívánják országszerte minél több helyen elérhetővé tenni egyedi, különleges ízvilágú fagylaltjaikat.

A jelenlegi országos hálózatot további néggyel tervezik bővíteni, így majd 12 Levendula Kézműves Fagylaltozóban tudják majd fogadni vendégeiket. Ezekből az egyik a budapesti Campona bevásárló központban fog nyílni június 4-én. A csütörtöki megnyitón, a Camponában ingyenes kóstolóra várják a vendégeket 17 és 19 óra között. A másik három egységet vidéki városokban tervezik megnyitni.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

A hamarosan átadásra kerülő üzletekben is megtalálhatóak lesznek a hálózat által nemrégiben bevezetett, bazsalikomos citrom, csokis keksz és a zöldalma ízesítésű desszertek is.

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között – a teljesség igénye nélkül – találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát, és siracusai citromot is.

A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak, egy provence-i hangulatú egységben. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, amely egyedivé teszi üzleteiket, és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. A kellemes, barátságos légkörben a vásárlókat tájékozató táblák segítik az ízek és a felhasznált alapanyagok közötti eligazodásban, mivel a fagylaltozók termékkínálata a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően lett kialakítva.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu