Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

A franchise hálózat tizenegyedik, míg a rendszergazda második egysége nyitja meg medencéit hétfőtől a kicsik és szüleik előtt az ország egyik leggyorsabban fejlődő városában.

Székesfehérvár új lakónegyedében a családi házak gomba módjára nőttek ki.
A helyi bölcsödével és az óvodával  szinte egy időben készült el a Stilianos két medencés babauszodája. Az új egység bababarát környezetben 3 hónapos kortól várja a babákat (és szüleiket) készség- és képességfejlesztő babaúszás foglalkozásaira. A Stilianos kellemes hangulatú, minőségi együtt töltött időt biztosít a szülők számára gyermekükkel.

A koncepció több mint tíz éves múltja jól bizonyítja, hogy óriási az igény a szülők körében kis gyermekeik egyedi vízi készség- és képességfejlesztése iránt. A franchise hálózat idén még Kecskeméten nyit egységet, jövőre pedig Vértesszőlős, Biatorbágy és Üröm is bekapcsolódik a hálózatba.  A cél az, hogy országosan 30-35 egység álljon a kicsik rendelkezésére.

A koncepció külön érdekessége, hogy a franchise átvevők egy része olyan szülő, aki gyermekével korábban járt a Stilianos foglalkozásira, a képzést és a szolgáltatást kiválónak tartotta, azonban nemcsak készségfejlesztő babauszodát látott a Stilianos-ban, hanem vállalkozási lehetőséget is.

    

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu