Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

Új Stilianos babauszoda nyitott Székesfehérváron

A franchise hálózat tizenegyedik, míg a rendszergazda második egysége nyitja meg medencéit hétfőtől a kicsik és szüleik előtt az ország egyik leggyorsabban fejlődő városában.

Székesfehérvár új lakónegyedében a családi házak gomba módjára nőttek ki.
A helyi bölcsödével és az óvodával  szinte egy időben készült el a Stilianos két medencés babauszodája. Az új egység bababarát környezetben 3 hónapos kortól várja a babákat (és szüleiket) készség- és képességfejlesztő babaúszás foglalkozásaira. A Stilianos kellemes hangulatú, minőségi együtt töltött időt biztosít a szülők számára gyermekükkel.

A koncepció több mint tíz éves múltja jól bizonyítja, hogy óriási az igény a szülők körében kis gyermekeik egyedi vízi készség- és képességfejlesztése iránt. A franchise hálózat idén még Kecskeméten nyit egységet, jövőre pedig Vértesszőlős, Biatorbágy és Üröm is bekapcsolódik a hálózatba.  A cél az, hogy országosan 30-35 egység álljon a kicsik rendelkezésére.

A koncepció külön érdekessége, hogy a franchise átvevők egy része olyan szülő, aki gyermekével korábban járt a Stilianos foglalkozásira, a képzést és a szolgáltatást kiválónak tartotta, azonban nemcsak készségfejlesztő babauszodát látott a Stilianos-ban, hanem vállalkozási lehetőséget is.

    

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu