Új szolgáltatások és megújuló szalon arculat a BioHairben

Új szolgáltatások és megújuló szalon arculat a BioHairben

Új szolgáltatások és megújuló szalon arculat a BioHairben

A BioHair már az indulásakor meghirdette, hogy bejelentkezés nélkül fogadja a vendégeit, ami abban az időben meghökkentőnek számított a fodrászati szakmában, de a „Zöld almás” szalonoknak olyan sikere lett, hogy a sok fodrász és a hosszú nyitvatartási idő ellenére is zsúfolásig telve voltak a szalonok.

A hálózat gyorsan növekedett, a szalonokban sorakoztak az emberek, mert vonzó volt számukra, hogy amikor eszükbe jut, akkor ugranak be egy hajvágásra.

A helyszínen várakozó vendégek miatt nagy nyomás helyeződött viszont a fodrászokra, ezért 2018-ban egy egyedülálló informatikai fejlesztéssel a BioHair bevezette a távoli sorbaállás szolgáltatását.

Ennek lényege, hogy a vendég elhatározza, hogy aznap el szeretne menni fodrászhoz, és már otthonról, a munkahelyéről vagy útközbenről beáll az online sorba mobilja segítségével.
Ehhez nem kell mást tennie, csak felmegy a BioHair weboldalára és ott ráklikkel a piros gombra, majd kiválasztja a hozzá közel eső szalont és a kívánt szolgáltatást. Ezt követően telefonján megkapja a sorszámát.  Innentől pedig szabadon intézheti ügyeit, majd 20 perccel azelőtt, hogy ő következne, telefonjára értesítést kap, hogy induljon a szalonba.

A vendégek nagyon szívesen használják ezt a szolgáltatást, hiszen az idő vált egyik legfontosabb tényezővé életünkben.

De ki hitte volna még 2018-ban, hogy az online sorbaállásnak a COVID megjelenésével egy másik nagyon fontos szerepe is lesz, mégpedig a biztonság?
A távoli sorban állásnak köszönhetően a BioHair a járvány ideje alatt is kiemelkedett a versenytársak köréből.

Ami pedig a termék és szolgáltatás fejlesztéseket illeti, a BioHair ezen a téren is nagyot lépett előre az elmúlt években.

A hálózatban összegyűlt tudás és tapasztalat azt mutatta, hogy az emberek több, mint 60%-a fejbőrproblémákkal küzd. Egy ilyen nagy hálózatnak, mint a BioHair ezzel foglalkoznia kellett! Ma a BioHair szalonokban a fejbőr-terapeutának képzett fodrászok mikrokamerás vizsgálattal beazonosítják a különböző problémákat, és célzott kezeléssel segítenek a fejbőr egyensúly helyreállításában.
Balance terápiás termékcsalád erre a célra kifejlesztett zsírosodás, korpásodás, ill. hajhullás elleni készítményeket termékeket tartalmaz, melyekkel a szalonban kezdve a kezelést, majd otthon a vendég által folytatva, a problémák megszüntethetők, vagy nagy mértékben csökkenthetők.

A fejlesztések nemcsak a szolgáltatásokban tetten érhetők, a szalonok belseje is átalakul idén ősztől.
Letisztult, modern, trendi és természetes. Ezek a fő benyomásaink, ha a megújult BioHair szalonokba belépünk.

Egy ilyen környezetben, ilyen szaktudással minden adott ahhoz, hogy a vendégek érezzék, hogy a BioHair-ben vannak a legjobb helyen, ha a hajukról, frizurájukról, fejbőregészségükről van szó.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu