Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

 

Újabb taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség. Az Expresszó látványpékség és kávézó hálózat junior tagként csatlakozott a szövetséghez. 

A vasúti közlekedés időtartama nem kizárólag a vonattal történő utazásra korlátozódik, hanem szorosan hozzátartozik a vasútállomásokon történő várakozási idő is. Nyugat Európában már bevett szokás, hogy a központi, nagy utasforgalommal rendelkező és közlekedési csomópontként funkcionáló vasúti pályaudvarokra, számos fejlesztést, vagy akár bevásárlóközpontot építenek ki, hogy a vasútállomások megfelelő várakozási környezetet és ellátási körülményeket biztosítsanak az utazóközönség számára.

Mindazok, akik naponta igénybe veszik a vasúti közlekedést, éves szinten körülbelül egy hetet töltenek vonatra várakozással. Sokan az állomásokon isszák meg reggeli kávéjukat, vagy vásárolják meg napi élelmüket, innivalójukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minden nagyobb állomás színvonalas ellátó egységekkel rendelkezzen. Az eXpresszó franchise hálózat alapítói szeme előtt az a cél lebegett, amikor megfoglamazták a koncepciójukat, hogy az utasok számára minél kellemesebbé tegyék a vonatra való várakozási időt.

Az első eXpresszó látványpékség és kávézó 2010-ben a soproni vasúti pályaudvaron került átadásra, amely azóta is vendégbarát árakon biztosítja termékeit, kellemes, barátságos környezetet biztosítva a betérők számára. Az egység termékpalettáján megtalálhatóak a friss szendvicsek, pékáruk, sütemények, kávé, üdítő és trafikáru.

Az eXpresszó pékség és kávézókat élénk színek, modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Arra buzdítja az utazókat, hogy térjenek be, vegyék szemre közelebbről a kínálatot, valamint töltsék el ott a várakozási idejüket. A vonzó kinézetű, gyors kiszolgálást biztosító üzletek már a megnyitásukat követő időszaktól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A GYSEV célja, hogy vasútvonalának nagyobb csomóponti pályaudvarain néhány éven belül eXpresszó látványpékség és kávézó várja, és tegye kellemesebbé az utasok napjait. Az egységek üzemeltetését franchise partnerek bevonásával valósítják majd meg.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu