Új magyar képességfejlesztő franchise hálózat indul

Új magyar képességfejlesztő franchise hálózat indul

Új magyar képességfejlesztő franchise hálózat indul

Új oktatás franchise koncepcióval bővült a Magyar Franchise Szövetség. A 2012-ben indult hazai Trükkös Békák koncepció országszerte keresi franchise partnereit.
Általános tapasztalat, hogy egyre több gyermek fejlődését gátolják külső tényezők, rendelkezik bonyolult családi háttérrel, vagy komoly megfelelési kényszerrel küzd. Ezt a problémát felismerve, illetve erre reagálva indult el a Trükkös Békák képességfejlesztő tanoda koncepciója, hogy a gyerekek ne maradhassanak magukra a problémáikkal.

 


A Trükkös Békák küldetése, hogy a gyermekek és a szülők közötti kommunikációt könnyedebbé, gördülékenyebbé és őszintébbé tegye. A gyermekek számára olyan eszközöket biztosítson, amelyek hozzásegítik őket az életben való boldoguláshoz, érvényesüléshez, hogy felnőttként kiegyensúlyozott, boldog, minden szempontból teljes életet éljenek.
A tanodák egyéni, illetve csoportos foglalkozások keretein belül is segítik a hozzájuk járó gyerekek fejlődését.
A Trükkös Békák egységekbe járó gyermekeknél a módszer elsajátításával kapcsolatos visszajelzések alapján elmondható, hogy javul a szülő-gyermek kapcsolat, a sport- és tanulási teljesítmény, csökken a teljesítmény szorongás, csökken, vagy megszűnik a különböző helyzetektől, emberektől, tárgyaktól való félelem.
Gyakran előfordul, hogy a gyermek 5 perc alatt elvégezhető házi feladatot is kap, melynek elvégzésébe, gyakorlásba bevonják a szülőket is.
Mindazoknak egyedülálló lehetőséget biztosít a Trükkös Békák franchise, akik egy kipróbált, hosszú távon jövedelmező vállalkozást indítanának az oktatási szektorban.
Amennyiben a koncepció felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a hálózatról, érdeklődjön a seres.helen@trukkosbekak.hu email címen.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu