Újabb Fornetti pékség nyílt Londonban

Újabb Fornetti pékség nyílt Londonban

Újabb Fornetti pékség nyílt Londonban

 

A Fornetti Kft. az Egyesült Királyságon belül jelenleg elsősorban Londonban kívánja erősíteni jelenlétét, viszont vidéki városokban is találhatóak már egységeik.

A Fornetti, amely az egyik legnagyobb franchise hálózat hazánkban, nemrégiben nyitotta meg idei 16. egységét az Angliában, s további üzletnyitásokra készül az elkövetkezendő hónapokban mondta el Szabó László, a Fornetti angol mester franchise partnere.

A New Cross road-on átadott üzlet kínálatban a Fornetti megszokott termékein kívül találhatók még exkluzív magyar csokoládék (Szamos, Aszúszem, hamarosan: Chocome, CorvinBorház termékei), CandyKing cukorkák, valamint kávé (Lavazza), és tea (Twinings) is.

A helyiek nagy érdeklődést mutatnak a koncepció iránt, sokan szeretnének saját Fornetti látványpékséget nyitni a térségben és a hálózat forgalmazta termékek is népszerűek a helyi fogyasztók körében. A hálózat terjeszkedését az is megkönnyíti, hogy London immár az ötödik legnagyobb magyar népességű város a világon, ahol közel százezer magyar él.

Amennyiben valaki Londonban Fornetti üzletet szeretne nyitni, előtte a legfontosabb, hogy találjon hozzá megfelelő üzlethelyiséget. Forgalmas, frekventált helyen, lehetőleg főutcán helyezkedjen el, hogy minél nagyobb legyen az átmenőforgalom a látványpékség mellett.

Itthon tavaly elérte a 2220-at a Fornetti franchise-rendszerben működő látványpékségeinek a száma. A cég tavalyi tervezett adózás előtti eredménye 696 millió forint, nettó árbevétele 12,6 milliárd forint.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu