Újabb társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Újabb társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Újabb társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

A Zengővári Világítástechnika Kft. termékgyártóként 25 éves múltra tekinthet vissza a magyar és a nemzetközi piacon. A cég fő tevékenységi köre az egyedi  bel- és kültéri lámpatestek ill. világítástechnikai rendszerek fejlesztése és gyártása.
A cég fejlesztései belsőépítészek, építészek és villamos tervezők bevonásával történnek. A megrendelők a tervezett létesítmény egyedi arculatának, hangulatának figyelembevételével a tervezők fantáziájának szabadon engedésével, közösen együttműködve valósítják meg elképzeléseiket.

A kívánt designt ötvözik a legrangosabb fényforrás- és alkatrészgyártók termékeivel az energiahatékonyságot is figyelembe véve.

Kreatív designerekkel összedolgozva részt vesznek számos franchise hálózat brand váltásában, irodáik ill.üzlethelységeik egyedivé tételében. Legújabb fejlesztéseik közé sorolhatók interaktív lámpatestjeik, melyek számos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak.

A kíváló minőséget számos kül – és belföldi referencia tükrözi pl. Accor szállodalánc, a nemzetközi McDonald’s hálózat, a hazai Vodafon és Fotex hálózat üzletei stb.
A Zengővári Világítástechnika Kft. saját világítástechnikai laboratóriummal rendelkezik, amely lehetővé teszi az elkészült világítóeszközök azonnali mérését, specifikálását.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu