Újra Mesélnek a Műkincsek a BÁV Aukciósházban

Újra Mesélnek a Műkincsek a BÁV Aukciósházban

Újra Mesélnek a Műkincsek a BÁV Aukciósházban

A BÁV „Mesélnek a műkincsek” című előadássorozatának következő eseménye 2014. március 25-én kerül megrendezésre. A rendezvényen dr. Kovács Gábor igazságügyi szakértő „Pénz szüli a pénzt?” címmel tart előadást.
A délután folyamán egy speciális gyűjtési terület, a numizmatika (pénzérme, emlékérem, kitüntetés) érdekességeibe tekinthetnek be az érdeklődők. Megismerhetik a működését, befektetési lehetőségeit. A nemzetközi műtárgypiac numizmatikai szegmensének aktuális jellemzőiről, trendekről, tendenciákról és árverési rekordokról hallhatnak.
Mesélnek a Műkincsek előadássorozat helyszíne a főváros V. kerületében található BÁV Aukciósház Apszisterme (Budapest, V. kerület. Bécsi utca 1.). A rendezvények keretében minden hónap utolsó kedd délutánján 17 órától, gyűjteményekről, műtárgyakról, kiállításokról tartanak neves szakértők és gyűjtők előadást.
Korábban, február 25-én, Dr. Rostás Péter művészettörténész, a Kiscelli Múzeum igazgatója „A Királyi Palota – a kultúra vára” címmel tartott előadást. A májusban megrendezendő MAM programon pedig dr. Vörösváry Ferenc kutatásvezető, sorozatszerkesztő tart előadást legújabb könyve, „A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete” témában. A képes szakmai bemutató során megismerhetik a Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészetét.
Forrás: bav.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu