Üzleti kockázat csúcsra járatva!

Üzleti kockázat csúcsra járatva!

Üzleti kockázat csúcsra járatva!

Biztonságkeresés a fenyegetettségben

Covid után sincs nyugalmunk. Elszabadult inflációval, háborúval, hazai és globális válsághelyzetek tömegével kell szembenéznünk. Az üzleti kockázatok beláthatatlanok, egyszerre vannak jelen a legnagyobb veszélyek. És még senki sem tudja, hol a vége. Kihívás ez a javából!

Fel kell készülnünk a gazdaságot tartó stabil rendszerek tömeges összeomlására! Közben tovább kell működtetnünk cégeinket! A megmaradás, a növekedés és a tönkremenés is benne van a pakliban. Fel kell vértezni magunkat a kockázatok kivédésének minden fortélyával!

A PP Konferenciaközpont és BKIK „Üzleti kockázat csúcsra járatva” című konferenciáján május 19-én előadóink a megmaradásra szavaznak, ennek érdekében adnak hasznos tanácsokat, információkat a kkv-döntéshozóknak. A helyszínre jövők Networking különprogramon is részt vehetnek.

 

Időpont: 2022. május 19. csütörtök, 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet. Távolról résztvevőknek: interneten keresztül jelszóval belépés.

Részvételi lehetőségek és regisztráció ezen a linken.

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

Miről szólunk?

Erre nem voltunk felkészülve. A rugalmasságra, a problémamegoldásra, a kríziskezelésre, és az alkalmazkodásképességre most nagyobb szükségünk van, mint valaha. Kiszámíthatatlan veszélyek, fenyegető jövő, napi rutinok összedőlése, a pénzek értékének hektikus változása, drasztikus költségnövekedések egyik-napról a másikra. Most legyünk okosak!

Az eddig biztonságosnak, kiszámíthatónak tűnt világ felborult. És még hol van a vége?

Az biztos, hogy fel kell készülnünk a nyersanyaghiányra, a földrajzi optimalizációra épült logisztikai rendszerek összeomlására, az élelmiszerhiányra, a kétszámjegyű inflációra, a világgazdasági krízisre, a hazai költségvetési problémák miatti fenyegetettségre, az EU-s támogatások elmaradására, a magas, kigazdálkodhatatlan kamatszintekre, és az energiaárak elszabadulására. Ilyen körülmények között kell tovább működtetnünk cégeinket! A megmaradás, a növekedés, de a tönkremenés is benne van a pakliban.

 

Kiknek szólunk?

Az „Üzleti kockázat csúcsra járatva” című konferencia előadói a megmaradás útját segítik építeni tanácsaikkal, aktuális információk átadásával, minden oldalról megközelítve adnak azonnal hasznosítható tanácsokat a kkv-döntéshozóknak ebben a veszélyes gazdasági helyzetben.  

 

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Választható részvételi lehetőségek

1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)

  1. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
  2. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés)

 

Részletes program és regisztráció  

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu