Változtat működésén a McDonalds a járvány után

Változtat működésén a McDonalds a járvány után

Változtat működésén a McDonalds a járvány után

 

A világ legnagyobb gyorséttermi franchise hálózata, nemrég küldte ki 13 ezer amerikai éttermébe azt a dokumentumot, amelyben a járvány utáni szabályozásokat sorolja fel.
A dokumentumban fontos információk vannak például arról, hogy milyen elvárásai vannak a vállalatnak többek között a társadalmi távolságtartással  kapcsolatban. Addig nem nyithat ki az étterem, amíg nem tesz eleget ezeknek a szabályoknak.
Az éttermeknek minden asztalt és kioszkot használat után le kell fertőtleníteniük, a mosdókat pedig 30 percenként kell takarítani. Ez egybecseng egyébként azzal, amit a legtöbb állam elvár az üzletektől az újranyitás kapcsán, tehát ezen a téren nagy meglepetés nincs.
A legnagyobb aggodalom, hogy megváltozhat esetleg a márka iránti kialakult pozitív vélemény a rendszeres vásárlók körében, ha például a személyzet hanyag, vagy más vevők nem tartják be az előírásokat és az negatívan hathat a McDonald’s megítélésére.

A dokumentumban kiemelik, hogy a biztonságos távolság betartása érdekében az alkalmazottak használhatnak kézjeleket is, hogy kommunikáljanak az asztaloknál ülőkkel.

Forrás: origo.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu