Webfejlesztéssel és mobil alkalmazással erősít a Tecnocasa

Webfejlesztéssel és mobil alkalmazással erősít a Tecnocasa

Webfejlesztéssel és mobil alkalmazással erősít a Tecnocasa

A Tecnocasa ingatlanközvetítő irodahálózat magyar oldala látványos átalakuláson ment keresztül, hogy a mai kornak megfelelő tartalommal, és grafikai megjelenéssel erősítse a brand-et. Emellett az okostelefonok mindennapi használatának jelentős térnyerése miatt mobil alkalmazások fejlesztésébe is fogtak, a legújabb applikáció iPhone készülékre lett leprogramozva.

Tecnocasa megújult weboldal

Az ingatlanközvetítő hálózat weboldalának kezdőlapja letisztult formákat használ, egyszerű, az érdeklődők a Tecnocasa adatbázisában fellelhető valamennyi ingatlanról pár kattintással tájékozódhatnak, többek között elhelyezkedés, vételár, valamint alapterület szerint. Ha mindez nem lenne elég, térképes kereső segítségével is megtekinthetik az ingatlanokat, ahol a megfelelő kerületre kattintva előhívható az abban a városrészben fellelhető valamennyi eladó lakás és ház.
A weboldalról elérhető továbbá a Tecnocasa ingatlanhirdetési kiadványának on-line változata is, mely a Tecnocasa Group franchise hálózat irodáinak hirdetéseit tartalmazza szerkesztett, átlátható formában.

Tecnocasa alkalmazás iPhone készüléken

Az okostelefonok térhódításának megállíthatatlan trendjét az ingatlanhálózat is felfedezte, ezért olyan alkalmazást fejlesztett, melyet bárki, akinek iPhone készüléke arra alkalmas, ingyenesen letöltheti és használhatja. Az alkalmazás tartalmaz: ingatlankeresőt, eladó és kiadó ingatlanokat lehet a segítségével keresni; a Tecnocasa irodák elérhetőségeit egy helyen találjuk; egy hitelkalkulátor is helyet kapott a szolgáltatások között; valamint a Tecnocasa Magazint is elolvashatja az érdeklődő az alkalmazás segítségével.

A Tecnocasa franchise hálózat

A Tecnocasa Franchising Network 1986-ban nyitotta meg első irodáját Olaszországban, és mára Európa egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózataként működik. A Tecnocasa ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújt az eladás, vásárlás vagy bérbeadás különböző szakaszaiban, lakó, ipari vagy kereskedelmi használatra, a franchise ügynökségek egyedi network rendszerén keresztül, szerteágazóan olasz területi jelenléttel.
A hálózat fejlődésében 1994 májusa jelentett mérföldkövet, amikor a Tecnocasa átlépte Olaszország határát és megkezdte működését Spanyolországban, és ezt követően több európai országban, köztük Magyarországon is. Budapesten az első iroda 1996 novemberében nyílt meg. A kezdeti 65 irodából az elmúlt 25 évben megközelítőleg 3500 ingatlanközvetítő irodát számláló nemzetközi hálózat lett. A Tecnocasa által alkalmazott terjeszkedési módszer különböző gazdasági helyzetben lévő térségekben, kultúrákban, és országokban is bebizonyította életképességét. A módszert kézikönyvbe foglalták annak érdekében, hogy a társirodák az ügyfelek felé azonos szolgáltatást tudjanak biztosítani.
Jelenleg Olaszországban, Spanyolországban, Belgiumban, Franciaországban, Lengyelországban, Romániában, San Marinoban, Csehországban, Mexikóban és Magyarországban található Tecnocasa képviselet.
Szerző: ViFe
Forrás: tecnocasa.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu