X. Nemzetközi Anyósfesztivál 2014. -Velencei Vízi Vár Strand

X. Nemzetközi Anyósfesztivál 2014. -Velencei Vízi Vár Strand

X. Nemzetközi Anyósfesztivál 2014. -Velencei Vízi Vár Strand

 

Idén tizedik alkalommal is megrendezésre kerül a Vianni Anyósfesztivál. Ezúttal Velencead otthont a kezdeményezésnek, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal.

Az „érett nők” vállán az egész világ: anyák és munkavállalók, konyhaművészek és vállalkozók, háztartást vezetők és közéleti szereplők, vonzó nők és feleségek, nagymamák és gyakran anyósok is egyben. De leginkább és mindig igazi nők! Az Anyósfesztivál nekik, róluk szól.

Az előző kilenc rendezvény nagy sikere után augusztus 16-án és 17-én ismét megrendezi a Vianni Kft. és rendezőtársa az Esztrád Színház az Országos Anyósfesztivált.

Ezúttal Velence fogadja a páratlan kezdeményezést, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal. A színes programfolyam egész napon át hömpölyög az Anyós7Próbától a Legszebb Anyós választásig sőt a Szuper Anyós cím elnyeréséig, a kulturális és gasztronómiai élményektől az egészségmegőrzést szolgáló bemutatókig. A fesztivál az egész családnak remek programokat kínál. Az eseményre az anyósok jelentkezését várják. Regisztrálja Ön is a megmérettetésre az anyósát, erre a linkre kattintva!

A Vianniról

A VIANNI Kft., mint a Vianni Üzletlánc üzemeltetője 1997-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú társaság. A cég hitvallása: akinek a neve bekerül a „Vianni névtáblára”, az egyúttal Vianni Családtaggá válik.

A Vianni hálózata, amelynek eddigi munkáját és eredményeit 2010-ben a Magyar Franchise Szövetség különdíjával ismerte el. A hálózat a 2011. évben megkezdett Budapesten való terjeszkedés folytatásaként, az idei évben további üzletközpontokban tervezi újabb egységek megnyitását a fővárosban.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu