Private: Creppy

Private: Creppy

Private: Creppy

A koncepció bemutatása: 

A Creppy egyet jelent az új hullámos gasztronómiai trend azon tematikus vonalával, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet. A Creppy nem más, mint a palacsintás ételek szakértője, és prezentere. Célunk a palacsinta sokszínűségének bemutatása és a palacsintán keresztül egyedülálló gasztronómiai fantáziák prezentálása.

Támogatás:

Eladási- és költségterv (sale and cost plan)
Pénzügyi terv (financial concept)
Bankkapcsolat (bank contact)
Áruszállítás (consignment stock)
Betanítási képzés (initial training)
Utólagos képzés (additional training)
Eszmecsere / tapasztalatcsere (interchange of knowhow/ meetings)
Gyakorlat egy már működő egységben (traineeship in a unit/ shop)
Telefonos konzultáció (consultation by telephone)
Marketing/értékesítés (marketing/sales)
Szervezés/ adminisztráció (organization/ administration)
Eladási/ Értékesítési technikák (sales techniques)
Termékismeret (product knowledge)
Könyvelési /pénzügyi ismeretek (accounting/ financial)
Számítógépes ismeretek (computer software)
Menedzsment (management)
Minoségellenőrzés (quality control)
Szakmai ismeretek (technical matters)

Alapvető elvárások partnerekkel szemben:

A szektor ismerete (knowledge of a sector)
Vezetoi tapasztalat (management experience)
Eladási képességek (sales skills)
Csapatszellem (team spirit)
Szervezési készség (organisational abilities)
Elérhetőség és adatok:

Tevékenység: étterem-palacsintázó

Kapcsolattartó neve: Oszlánczi Réka

Kapcsolattartó beosztása: tulajdonos

Cég postázási címe: 3530 Miskolc, Nagyavasi sor 212.

Telefonszám: 70/459-1068

Weboldal: franchise(kukac)creppy.hu

Egységek száma: 2

Kapcsolatfelvétel

Cikkek

Május 30-án franchise képzés indul induló hálózatoknak

A Magyar Franchise Szövetség szeptemberben ismét franchise képzéssorozatot indít.
Az előadásokon vállalkozók és induló franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre